Yleisvyö Flex & Fast, Finnogear

24,99 sis alv 24%

Tilapäisesti loppu!

 

Yleisvyö Flex & Fast, Finnogear
Toiminnallisen työn suorittajaporras joutuu toisinaan tehtävissään kumartelemaan tai muuten vääntäytymään ergonomisesti epäedullisiin työasentoihin. Kuitenkin, useimmissa tilanteissa olisi suotavaa housujen vyötärölinjan pysyminen kantajansa lantiolinjan yläpuolella. Ammattilaisen haasteina on usein myös epäsäännölliset ruokailuajat, tilanteen salliessa on toisinaan pyrittävä nopeasti nauttimaan kerralla jopa koko päivän kalorimäärä. Tämä on aiemmin saattanut aiheuttaa ahdistavaa tuntemusta vyötärön alueella. Kaikki minuutin lähtövalmiudessa päivystävät tietävät myös, että Virven kilahtaessa jokainen sekunti on tärkeä, nousipa sitten ylös torkkupeiton alta tai vaikka saniteettitiloista.

Näihin haasteisiin pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun, eli vyön. Saammeko esitellä: Yleisvyö, Flex & Fast by Finnogear.

Materiaalit ja mitoitus
Vyömateriaali on paksua, kestävää, mutta sopivasti joustavaa 37mm leveää nauhaa. Vyön pituus on 150cm, eli mahtuu rotevammallekin kehotyypille. Hoikemmalla varrella varustetut voivat halutessaan lyhentää vyötä vaatesaksilla ja tällöin leikkuupinta kannattaa päätellä polttamalla. Lyhentäminen ei toki ole pakollista.

Käyttö
Nopeus ja helppokäyttöisyys syntyy metallisesta G-soljesta, vyötä avatessa nostat vain soljen pois vastaosan lenkistä. Kiinnittäminen käy päinvastaisessa järjestyksessä. Aikaa toimenpiteeseen menee sekunnin osanen. Käytössä vyö kuitenkin pysyy mainiosti kiinni eikä riskiä tahattomalle aukeamiselle ole. Soljessa ja vyössä ei siis ole rikkoutuvia, liikkuvia osia. Vyön matala profiili mahdollistaa myös erilaisten varustevöiden, kiipeilyvaljaiden tai kantolaitteiden vyötärölenkkien kantamisen sen päällä mukavasti.

Näitä on nyt ollut jonkin verran testiryhmän käytössä ympäri Suomen ja jos olet ihmetellyt miten kollegasi varsi on hieman aiempaa notkeampi tai miten hän on ehtinyt sinua muutaman askeleen edelle statustamaan ”Matkalla”, on salaisuus nyt paljastunut.