Kiristyssiteen kotelo, Kydex, Finnogear

Tilanteet, joissa kiristyssidettä tarvitaan raajan massiivisen verenvuodon hoidossa tulevat yleensä nopeasti.

Ennakkoon mietityllä varusteiden järkevällä sijoittelulla pystytään vaikuttamaan huomattavasti potilaan hoidon aloittamisen viiveisiin. Kiristyssidettä suositellaan kannettavaksi siten, että se on käyttövalmiina, esillä ja ennen kaikkea nopeasti saatavilla.

Finnogearin tuottama Kydexistä valmistettu kiristyssiteen kotelo toimii yleisimmin käytettyjen (kuten Recon Medicalin ja CAT:in valmistamien) kiristyssiteiden kantolaitteena.
Koteloon on valmiiksi kiinnitettynä vyöklipsi, joka mahdollistaa kiristyssiteen kantamisen varustevyöllä, vyöllä, housunkauluksessa tai esimerkiksi molle-matriisissa.

Takaosan kolmirivinen rei`itys antaa tuotteen kiinnitykseen lukuisia vaihtoehtoja. Kolmirivisen rei`ityksen ansiosta vyöklipsin pystyy kääntämään haluttuun kulmaan kuten pysty- sekä vaaka-asentoon sekä nostamaan tai laskemaan kiinnityspistettä.
Vyöklipsin irrottamalla kotelon voi kiinnittämään myös suoraan varusteisiin kuten esimerkiksi Safarilandin reisitelakkaan/koteloon. Standardoidun rei`ityksen myötä kotelo soveltuu käytettäväksi myös Tek Lok kiinnikkeen kanssa.

Kiristyssiteen kotelon pitkällä sivulla olevilla nauhoilla pystyy säätämään kotelon napakkuutta ja sitä, kuinka helposti kiristyssiteen saa vedettyä kotelosta ulos.

-Toimii yleisimpien kiristyssiteiden (Recon Medical, CAT) kantolaitteena
-Valmistettu kestävästä Kydexistä
-Mahdollista kiinnittää suoraan varusteisiin kuten Safarilandin reisitelakkaan/koteloon ilman lisätarvikkeita
-Mukana vyöklipsi sekä kiinnitysruuvit
-Kolmirivinen rei`itys jonka myötä kotelon kiinnityksen ja asennon saa säädettyä omille varusteille ja käyttötarkoituksille sopivaksi.
-Suomalaista käsityötä

Pakkaus ei sisällä kiristyssidettä.

49,95 sis alv 24%

Tilapäisesti loppu!