CUTE (LE) dump pouch, Finnogear

CUTE LE (Law Enforcement) dump pouch, Finnogear on uuden sukupolven taktinen dumppitasku, joka voidaan irroittaa varusteista repäisyliikkeellä ja jossa yhdistyy monikäyttöisyys sekä kompakti koko.
Tuote on suunniteltu yhteistyössä Cdh-Tac Finlandin kanssa erityisesti viranomaisten sekä kontrollialojen tarpeisiin.

54,99 sis alv 24%

Tilapäisesti loppu!

Mikä CUTE (LE) dump pouch, Finnogear on ja miten se toimii?
CUTE (LE) on kaksiosainen dumppitasku, joka koostuu vyölle kiinnitettävästä telakkaosasta sekä pussiosasta.
Pakkauksen mukana tulee Fight Light Malice Clipsit joilla telakkaosa voidaan kiinnittää kaikenkokoisiin varustevöihin sekä esimerkiksi varusteliiveihin tai molle-matriiseihin ja näin ollen CUTE (LE):n telakkaosa pysyy tukevasti kiinni varusteissa.

CUTE (LE):n toinen osa on itse pussiosa.
Pussiosa on avattuna täysimittainen dumppitasku, joka voidaan helposti irroittaa/kiinnittää telakkaosaan. Pussiosan takaseinämään on ommeltu vahva Velcropinta, jolla pussiosa kiinnittyy telakkaosaan. Pussiosan kiinnitystarraan molemmin puolin on ommeltu 45° kulmaan repäisylenkit, jotka mahdollistavat pussiosan oikein suunnatun irtirepäisyn.  Repäisylenkit on asetettu molemmin puolin telakkaa ja näin ollen tuotetta voidaan käyttää sekä oikea- että vasenkätisesti. Pussiosan saumaan on ommeltu kiristettävä kuminauha, joka mahdollistaa pussiosan suun sulkemisen. Pussiosan sisäpuolelle on myös ommeltu Velcro-pinta johon telakkaosan läppä voidaan lukita ja näin ollen varmistaa pussin kantavuudesta myös raskailla painoilla.

Käytön jälkeen pussiosa on helppo ja nopea taitella takaisin säilytyskokoon, kiinnittää varustevyöllä olevaan telakkaosaan ja lukita paikoilleen sulkemalla telakkaosan läppä.

Millaiseen käyttöön CUTE (LE) on suunniteltu?
CUTE (LE) toimii normaalina tyhjien lippaiden sekä voimankäyttövälineiden dumppitaskuna. Sen lisäksi  CUTE (LE) on suunniteltu toimimaan dumppitaskuna, johon on helppo ja nopea tyhjentää kiinniotetun henkilön taskujen sisältö. Pussitettuna asiakkaan omaisuus/takavarikoitu taskujen sisältö kulkee näppärästi mukana koko prosessin ajan ja irroitettuna dumppitaskun sisältöä on helppo tarkastella ja luovuttaa eteenpäin.

Käyttövarmuus
Viranomaiset ovat testanneet CUTE (LE):tä työkäytössä ja tuotteesta saatu palaute on ollut kiitettävää. Kenttätestauksessa CUTE (LE):n  pussiosaa ei saatu tahattomasti irtoamaan raskaasta sisällöstä ja useista yrityksistä huolimatta ja voitiin todeta, että CUTE (LE) on toimintavarma myös raskaassa käytössä.  CUTE (LE) valmistusmateriaaleina on käytetty 500D Corduraa sekä 1000D/500D laminoitua Corduraa.

Pakkaus sisältää
-CUTE (LE) dump pouch, Finnogear
-2kpl  Fight Light Malice Clip